Close
Jordaan 10B 1251 PC Laren
035 538 4488 info@jeslaren.nl
Ma t/m Do 6.00 - 22.00 Vrij 6.00 - 12.00 & 14.00 - 18.00 Za & zo 7.00 - 14.00

JES Food for you

 

We preach. And practice. And practice what we preach. Tijdens de Personal Trainingen leren trainers u over voedingswaarheden. Wat is (echt!) waar en wat werkt voor u? Afvallen is altijd een uitdaging, gezondheid staat bovenaan. In combinatie met succesvol gedrag veranderen; onze specialiteit.

JES Moestuin

 

In de JES moestuin groeien de ingrediënten van onze JES Food for You keuken. Trainers tuinieren en kweken vanaf zaad: slasoorten, kruiden, komkommers, peultjes, courgette; na afloop van de training bramen en aardbeien plukken!

Moestuin

JES Surf Café

 

In het JES Surf Café is alles lekker en gezond. Eten en drinken zonder zorgen. We besteden veel aandacht aan het kiezen van de beste leveranciers; zuivel van de Pronk-boerderij, brood vers gebakken in eigen oven, biologische noten en zaden en natuurlijk fruit, kruiden en groente uit onze eigen tuin.

De San Remo espresso machine is onze Ferrari en maakt de beste espresso’s. Kruidenthee, siropen, bronwaters, infusions. Geserveerd aan de JES Table d’Amis, to go én te koop in onze (web-)winkel voor thuis.