Close
Jordaan 10B 1251 PC Laren
035 538 4488 info@jeslaren.nl
Ma t/m Do 6.00 - 22.00 Vrij 6.00 - 12.00 & 14.00 - 18.00 Za & zo 7.00 - 14.00

JES Food for you

 

We preach. And practice. And practice what we preach. Tijdens de personal trainingen leren trainers je over voedingswaarheden. Wat is (echt!) waar en wat werkt voor jou. Afvallen is altijd een uitdaging, gezondheid staat voorop. In combinatie met succesvol trainingsgedrag veranderen; dat is onze specialiteit.

JES Moestuin

 

In de JES moestuin groeien de ingrediënten voor onze JES food for you keuken. Trainers tuinieren en kweken vanaf zaad: slasoorten, kruiden, komkommers, peultjes, courgette; na afloop van de training bramen en aardbeien plukken!

Moestuin

JES Surf Café

 

In het JES surfcafé is alles lekker en gezond. Eten en drinken zonder zorgen. We besteden veel aandacht aan het kiezen van de beste leveranciers; zuivel van de Pronk-boerderij, brood vers gebakken in eigen oven, biologische noten en zaden en natuurlijk fruit, kruiden en groenten uit onze eigen tuin.

De San Remo espressomachine is onze Ferrari en maakt de beste espresso’s. Ook zijn er kruidenthee, siropen, bronwaters, infusions. Geserveerd aan de JES table d’amis, to go én te koop in onze (web-)winkel voor thuis.