Close
Jordaan 10B 1251 PC Laren
035 538 4488 info@jeslaren.nl
Ma t/m Do 6.00 - 22.00 Vrij 6.00 - 12.00 & 14.00 - 18.00 Za & zo 7.00 - 14.00

PERSONAL TRAINING

Personal Training

 

Werkwijze

Wij zijn specialist in het geven van veilige, effectieve en individuele trainingen. Elke training is aangepast aan uw belastbaarheid van het moment, wat optimaal resultaat geeft. Binnen het uur en op de lange termijn.

We stimuleren ‘een leven lang in beweging’ en gebruiken fitness als middel om zo lang mogelijk fit te blijven. Om vooruitgang te bewaken meten wij regelmatig je resultaten en maken we gebruik van video-analyse.

Wensen, doelen, resultaat

De wensen van klanten zijn zeer divers: een betere conditie, oplossen van rug- of nekklachten, corrigeren van de lichaamshouding, afvallen door aanpassen van voedingsgedrag, ondersteuning van de (top)sport, fit na zwangerschap. Zoveel mensen zoveel wensen. We vertalen je wensen in een oogwenk naar haalbare doelen in de trainingen.

De JES trainingsfilosofie behelst een brede basis aan oefenstof waarmee we het lichaam opbouwen en ‘resetten’ in z’n originele kracht en functionaliteit. Daarom trainen we niet alleen op kracht, maar ook op ‘skills’. Onze klanten worden daardoor niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker. Een fysiek en mentaal sterk lichaam is belastbaarder en beter bestand tegen dagelijkse – soms hoge – belasting.

Stay on track

JES maakt vast deel uit van het leven van onze klanten; regelmatig bewegen, (veelal) gezond leven en on track blijven door de vaste afspraken bij JES.

Wat zeggen onze klanten over JES?

Dank voor de super massage. Ik ben er echt erg van opgeknapt. Voelt heel veel lichter.

CarolienCEO

JES Personal Training heeft mij geholpen een gezonde lifestyle te ontwikkelen door te bewegen en gezond te eten!

Lucas Van Veen Business Professional

Wat een fantastisch bedrijf! Next level Personal Training!

Intake

We leren je graag goed kennen. In de JES customer journey, verdeeld over twee afspraken, inventariseren we je wensen c.q. behoeftes op het gebied van training, voeding en ontspanning.

Nieuwe klanten ontvangen wij met een uur bewegen als kennismaken. Daarna volgt een tweede uur intake; we nemen de tijd om je te scannen en te leren kennen. Voor een goed persoonlijk trainingsadvies kijken we o.a. naar je huidige fysieke status quo, mentale (werk-)belasting, beweegervaring en blessureverleden. Tot slot een uur massage, opdat je kunt voelen hoe rust van invloed is op je welzijn. Ook in de keuze van trainer houden we rekening met wie je bent en hoe je graag communiceert. De beste match tussen trainer en klant zorgt ervoor dat je maximaal resultaat behaalt.

Online personal training

Online

JES maakt vast deel uit van het leven van onze klanten; regelmatig bewegen,                -meestal- gezond leven en on track blijven door de vaste afspraken bij JES. Juist om die trainingsstructuur te behouden, bieden we ook online training aan. Onze ervaring hierin kwam goed van pas tijdens de COVID-maanden. Onze klanten ervaren de interactieve trainingen via Skype, Zoom, Teams of FaceTime als verrassend intensief en motiverend.

Contact opnemen met JES

Adres Jordaan 10B 1251 PC Laren
Openingstijden Ma t/m Do 6.00 - 22.00 Vrij 6.00 - 12.00 & 14.00 - 18.00 Za & zo 7.00 - 14.00
Telefoon nr: 035 538 4488
E-mail info@jeslaren.nl