Close
Jordaan 10B 1251 PC Laren
035 538 4488 info@jeslaren.nl
Ma t/m Do 6.00 - 22.00 Vrij 6.00 - 12.00 & 14.00 - 18.00 Za & zo 7.00 - 14.00

Personal Training

 

Werkwijze

Wij zijn specialist in het geven van veilige, effectieve en individuele trainingen. Elke training is aangepast aan uw belastbaarheid van het moment waardoor maximaal mogelijke belasting en resultaat. Binnen het uur en op de lange termijn.

We stimuleren “een leven lang in beweging” en gebruiken fitness als middel om zo lang mogelijk fit te blijven. Om vooruitgang te bewaken meten wij regelmatig resultaten en maken we gebruik van video-analyse.

De wensen van klanten zijn zeer divers: een betere conditie, oplossen van rug- of nekklachten, corrigeren van de lichaamshouding, afvallen door aanpassen van voedingsgedrag, ondersteuning van de (top-)sport, fit na zwangerschap.. Zoveel mensen zoveel wensen. Natuurlijk vertalen we deze wensen naar doelen in de trainingen.

De JES Trainingsfilosofie omvat een doordachte rode draad aan oefenstof waarmee we het lichaam opbouwen en terugzetten in de originele kracht en functie. Daarom trainen we niet alleen op kracht, maar ook op ‘skills’. Onze klanten worden daardoor fysiek, maar ook mentaal sterker. Een fysiek en mentaal sterk lichaam is belastbaarder en beter bestand tegen dagelijkse – soms hoge- belasting.

 JES maakt vast deel uit van het leven van onze klanten; regelmatig bewegen, (meestal) gezond leven en on track blijven door de vaste afspraken bij JES.

Wat zeggen onze klanten over JES?

Dank voor de super massage. Ik ben er echt erg van opgeknapt. Voelt heel veel lichter.

CarolienCEO

JES Personal Training heeft mij geholpen een gezonde lifestyle te ontwikkelen door te bewegen en gezond te eten!

Lucas Van Veen Business Professional

Wat een fantastisch bedrijf! Next level Personal Training!

Intake

We leren u graag goed kennen. In de JES customer journey, verdeeld over 2 afspraken, inventariseren we uw wensen op het gebied van Training, Voeding en Ontspanning. 

Nieuwe klanten ontvangen wij met een uur bewegen en kennismaken. Daarna volgt een tweede uur intake; we nemen de tijd om u te scannen en kennen. Voor een goed persoonlijk trainingsadvies kijken we o.a. naar huidig fysiek, mentale (werk-)belasting, beweegervaring en blessureverleden. Tot slot een uur massage om te voelen hoe rust van invloed is op uw welzijn.

Ook in de keuze van trainer houden we rekening met wie u bent en hoe u graag communiceert. De beste match tussen trainer en klant geeft dat u maximaal resultaat behaalt.

Online personal training

Online

JES maakt vast deel uit van het leven van onze klanten; regelmatig bewegen, -meestal- gezond leven en on track blijven door de vaste afspraken bij JES.

Juist om die trainings-structuur te behouden geven we ook online training. Onze ervaring hierin kwam goed van pas tijdens de COVID-maanden. Onze klanten ervaren de interactieve trainingen via Skype, Zoom, Teams of FaceTime als verrassend intensief en motiverend.

Contact opnemen met JES

Adres Jordaan 10B 1251 PC Laren
Openingstijden Ma t/m Do 6.00 - 22.00 Vrij 6.00 - 12.00 & 14.00 - 18.00 Za & zo 7.00 - 14.00
Telefoon nr: 035 538 4488
E-mail info@jeslaren.nl