JES Massage

‘Het is fijn om niets te doen’

Ontspanning is net zo belangrijk als inspanning. Niet iedereen heeft beweging nodig om zich fit te voelen. De juiste balans tussen inspanning en ontspanning maakt dat u zich fit voelt. Wij weten hoe lastig het is om te ontspannen. Dus: train ook uw ontspanning!

Massage is een zeer effectieve methode om in korte tijd tot ontspanning te komen. De JES masseurs zijn specialisten in het effectief tot rust brengen van het lichaam. De meeste klanten boeken dan ook wekelijks een massagesessie om op die manier ook de ontspanning te ‘trainen’.

JES Adem

‘De-stressen door ademhaling: niets zweverigs aan’

Bewust de ademhaling controleren en gebruiken geeft ontspanning. JES Personal Trainers gebruiken daarom diverse ademhalings-methodes welke het stresslevel verlagen.

Tevoren testen wij uw stresslevel concreet meetbaar. Doen vervolgens een ademhalingsoefening en testen na afloop weer. U zult versteld staan van het resultaat.

JES Re-energize

‘Gaspedaal, rempedaal’

Moe? Klachten? Maar toch willen trainen? U kunt niet altijd gas geven. Onze trainers passen de training aan als dat het nodig blijkt: direct! Gaspedaal, rempedaal noemen wij dat. Vraagt het lichaam om een rempedaal? De JES Re-energize Training combineert lichte training van hart en longen (cardio) met stretchvormen en foamrolling. Een medium intensity training met ruimte en aandacht voor lichte fysieke klachten & pijntjes. Na de training voelt u zich als herboren. Mooie combinatie van inspanning & ontspanning.

JES Yoga & Broga

‘Yoga, maar dan goed’

‘Yoga bestaat niet’ zeggen wij wel eens. Wel begrijpen we dat een lichaam gebaat is bij flexibiliteit en souplesse. U betaalt een prijs voor veel zitten en reizen! In onze Personal Yoga / Broga Training ervaart u hoe stretching direct resultaat en ruimte geeft! Hierin combineren we diverse yogastijlen en poses: we passen de oefenstof en intensiteit aan op uw behoefte. We weten niet beter! Speciaal voor de heren is er dan ook JES Broga. Met oefenstof die meer is toegespitst op de mannelijke deelnemers. De JES Trainers zijn specialist in ‘Personal’: