JES Personal Intake

“We luisteren goed”

We leren u graag goed kennen. In de JES Intake, verdeeld over 2 afspraken, inventariseren we uw wensen op het gebied van Training, Voeding, Rust en Motivatie. We stellen uw beginsituatie vast en selecteren een JES Personal Trainer die helpt uw doelstellingen te bepalen en te bereiken.

Ook in de keuze van trainer houden we rekening met wie u bent en hoe u graag communiceert. De beste match tussen trainer en klant geeft dat u maximaal resultaat behaalt.

Elk mens is uniek: bij ons geen massaproduct, maar maatwerk. Speciaal voor u! JES Personal Trainers zijn vakspecialisten en genieten jaarlijks minimaal 150 uur bijscholing om de JES 5 sterren kwaliteit te waarborgen!

JES Personal Training

“JES! We can”

Wij zijn specialist in het geven van veilige, effectieve en individuele trainingen. De JES Personal Trainers adviseren binnen de kaders van Training, Voeding, Rust en Motivatie. Daarmee maken wij u niet alleen fysiek sterker, maar ook mentaal sterker.

Hoe?
We stimuleren “een leven lang in beweging” en gebruiken fitness als middel om zo lang mogelijk fit te blijven! Om vooruitgang te bewaken meten wij regelmatig resultaten en maken we gebruik van video-analyse.

De wensen van klanten zijn zeer divers: een beach-body voor de zomer, betere conditie, oplossen van rug- of nekklachten, corrigeren van de lichaamshouding, aanpassen van voedingsgedrag, ondersteuning van de (top-)sport, fit na zwangerschap… Zoveel mensen zoveel wensen. Natuurlijk nemen we deze wensen mee in onze trainingen.

JES ‘Big 6’
Belangrijker is echter nog de JES Trainingsfilosofie. Een doordachte rode draad aan oefenstof waarmee we het lichaam opbouwen en terugzetten in de kracht en functie waarvoor het bedoeld is. Onze klanten worden niet alleen fysiek sterker, maar ook mentaal sterker. Een fysiek en mentaal sterk lichaam is belastbaarder en beter bestand tegen dagelijkse –soms hoge- belasting.

JES Skypetraining

“Ik kan niet meer zonder”

Klanten die al langer bij ons trainen weten hoe het is om je goed te voelen. Training is een onmisbare goede gewoonte geworden die energie geeft en balans brengt.

Ook –of júist- tijdens (zaken-)reizen is die balans onmisbaar. ‘JES Personal Skype Training’ maakt dat u ook blijft trainen als u van huis bent. In uw hotelkamer of naast het zwembad; een lap-top, WiFi en een paar vierkante meter is voldoende voor een effectieve training op afstand. Met een headset en camera motiveren wij onze klanten tot bewegen; van Laren tot Spanje, New York of elders in de wereld.

JES Small Groups

“Outdoor is the comfort”

Onze Small Group Trainingen zijn dus altijd buiten! En –natuurlijk- full service. Handdoeken, sups, mountainbikes, koffie, thee… We take care. De Small Group Trainingen duren 1,5 uur en zijn voor 3 – 7 personen.

ATB: op de mountainbike heerlijk toeren door de bossen in het Gooi met een koffiebreak halverwege. Wij regelen de fietsen én veiligheid!

SUP: Stand Up Paddle-les, 7.00 uur ’s ochtends op de Loosdrechtse Plassen. En om 8.30 uw beste koffie ooit J! Wij regelen de sups, paddles en wetsuits.

JOGGING & WOGGING: Een interval gebaseerde looptraining. Op de Gooische hei of door de polder in Eemnes. Hardlopen is een vaardigheid! In deze looptraining leert u over techniek, veiligheid en intensiteit.

JES Masterclass

“Members only”

Drie keer per jaar verrassen we onze klanten met een unieke vorm van Training, Voeding, Rust of Motivatie. Een selectie uit de voorgaande ‘JES Masterclasses’:

JES GYMNASTICS

Een old skool turnles voor volwassenen & kids. Salto voor het eerst? We did it! Fantastisch event waarbij álle klanten handstand overslag over de kast deden.

JES BORREL & PRESENTATIE HENK KRAAIJENHOF

Nuttig en aangenaam: uitgebreide vrijdagmiddag-borrel voor onze klanten. Daarbij een inhoudelijk zeer goede lezing over “STRESS” door topsport-trainer Henk Kraaijenhof.

JES DINER

JES Personal Training creëerde samen met Chefkok Wessel Ruimgaart een -gezond!- 4 gangen diner voor de klanten van JES. Wessel stelde zijn restaurant “De Kersentuin” in Amsterdam beschikbaar voor JES.

JES CHILL

Gongen, klankschalen en lichtshow: de JES trainingszaal werd omgebouwd tot ultieme ontspanningsruimte. Liggend in een ‘gongbad’ van 1,5 uur ervoeren onze klanten hoe geluidstrillingen ontspanning creëren in lichaam en geest. Na afloop verschillende soorten kruidenthee in de JES Thee-bar

JES BIKE & BBQ

Mountainbiketocht door Gooische bossen en hei; blubber tot op de rug! Om vervolgens terug in de JES-tuin verrast te worden met linnen gedekte, lange tafels, BBQ, volop groente, water en ..wijn. Table d’Amis!